Voor moeders die de juiste balans zoeken

Voor moeders die de juiste balans zoeken
Voor moeders die de juiste balans zoeken | tussen werk en prive | tussen schuldgevoel en ontspanning | tussen energie en stress. Klik op het logo en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

e-Zine van MAMcoach Yura: MAMtips

Ontvang elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress. Lees de meest recente MAMtips 'Wat wil je echt? En hoe doe je dat...' en meld je meteen aan voor een gratis abonnement.

Labels

2016 in beweging aandacht adem ambitie anders doen automatische piloot balans belemmerende overtuigingen beren op de weg betekenis beweging bewustzijn blog burn-out coachen coaching controlfreak cursus doelen bereiken downshiften drijfveren druk durf te delen durven eCoach energie energiegevers energievreters eTraining event eye-opener flow Flow magazine focus frisse blik gedachten geluk gelukkig genieten gezin gezondheid goed doel goede voornemens goedgenoegmoeder grenzen haast hartstocht herfstdip herijkpunt hulp vragen in je eigen kracht inspiratie inspiratieboekje je hart volgen jezelf zijn keuzes maken kinderen kinderopvang kleine stapjes kwaliteiten lef lekker in je vel leven in het nu liefde loslaten Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Magic Adventures Mamfulness MAMtips manier van leren me-time meiden Metakids mijmertijd minder mindfulness moe moederdag moeders moeten multitasken MVO natuur netwerken onbevooroordeeld ondernemers onrust onthaasten ontspannen ontstressen onzekerheid opladen opvoeding out of the box parttime baan passie patronen perfectionisme piekeren Pink Ribbon pitstop Plan Nederland plezier positief denken positieve psychologie positiviteit prioriteiten prive reizen relatie rituelen rollen ruimte rust schuldgevoel solidariteit spitsuur sterke kanten stilte stress strippenkaart successen taboe talenten tijd voor jezelf time-out twijfels Twitter uit je comfort zone uit je hoofd uitdaging vakantie valkuilen veerkracht verandering vereenvoudigen verlies vertragen verwachtingen VIP dag vitaliteit vrijheid waarden wakker wandelcoaching wandelen wereldmoeders werk winactie workshop zelfsturing zelfvertrouwen

donderdag 10 juni 2010

Keuzes maken

Hoe doe jij dat als moeder, met al die keuzes die je te maken hebt? In de huidige maatschappij sta je voor enorm veel keuzes: voor jezelf, voor je gezin, voor je werk, voor de toekomst. Rust en ruimte in je hoofd zorgen ervoor dat je de juiste keuzes kunt maken of bepaalde keuzemogelijkheden laat voor wat ze zijn.

Er zijn nl. ook genoeg keuzes waarvan je kunt zeggen dat ze niet de moeite waard zijn om over na te denken. Bijvoorbeeld als ze niet passen binnen jouw normen en waarden of als ze niet in te passen zijn in je agenda. Voordat je een keuze maakt, is het goed om na te denken en af te wegen OF je deze keuze wel wilt maken. Soms is het nietszeggend of maak je je er drukker om dan eigenlijk nodig is.

Als je dan toch een keuze moet maken, probeer dat dan te doen op momenten dat je echt ontspannen bent en dat je de ruimte voelt om die keuze ook ECHT te maken. Laat je niet verleiden tot een snel ja of nee of een ander snel antwoord omdat de ander dat van je vraagt. Kom er op terug op een moment dat het JOU uitkomt!

Lees ook mijn artikel 'Hoe vind je als moeder je eigen balans? Een stappenplan voor werkende moeders en fulltime moeders'.
Hierin komt ook het maken van keuzes aan bod, vooral gericht op het vinden van jouw eigen balans tussen werk, gezin en jezelf. Ook een interessant en inspirerend artikel voor fulltime moeders. Lees dan voor werk = moeder-zijn.

Ik wil graag weten wat je van het artikel vindt. Binnenkort wil ik met dit stappenplan een workshop gaan geven. Ik ben benieuwd of jij als moeder gemotiveerd en getriggerd bent om hiermee aan de slag te gaan.

Een warme groet van mamcoach Yura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in mamcoach blog