Voor moeders die de juiste balans zoeken

Voor moeders die de juiste balans zoeken
Voor moeders die de juiste balans zoeken | tussen werk en prive | tussen schuldgevoel en ontspanning | tussen energie en stress. Klik op het logo en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

e-Zine van MAMcoach Yura: MAMtips

Ontvang elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress. Lees de meest recente MAMtips 'Wat wil je echt? En hoe doe je dat...' en meld je meteen aan voor een gratis abonnement.

Labels

2016 in beweging aandacht adem ambitie anders doen automatische piloot balans belemmerende overtuigingen beren op de weg betekenis beweging bewustzijn blog burn-out coachen coaching controlfreak cursus doelen bereiken downshiften drijfveren druk durf te delen durven eCoach energie energiegevers energievreters eTraining event eye-opener flow Flow magazine focus frisse blik gedachten geluk gelukkig genieten gezin gezondheid goed doel goede voornemens goedgenoegmoeder grenzen haast hartstocht herfstdip herijkpunt hulp vragen in je eigen kracht inspiratie inspiratieboekje je hart volgen jezelf zijn keuzes maken kinderen kinderopvang kleine stapjes kwaliteiten lef lekker in je vel leven in het nu liefde loslaten Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Magic Adventures Mamfulness MAMtips manier van leren me-time meiden Metakids mijmertijd minder mindfulness moe moederdag moeders moeten multitasken MVO natuur netwerken onbevooroordeeld ondernemers onrust onthaasten ontspannen ontstressen onzekerheid opladen opvoeding out of the box parttime baan passie patronen perfectionisme piekeren Pink Ribbon pitstop Plan Nederland plezier positief denken positieve psychologie positiviteit prioriteiten prive reizen relatie rituelen rollen ruimte rust schuldgevoel solidariteit spitsuur sterke kanten stilte stress strippenkaart successen taboe talenten tijd voor jezelf time-out twijfels Twitter uit je comfort zone uit je hoofd uitdaging vakantie valkuilen veerkracht verandering vereenvoudigen verlies vertragen verwachtingen VIP dag vitaliteit vrijheid waarden wakker wandelcoaching wandelen wereldmoeders werk winactie workshop zelfsturing zelfvertrouwen

maandag 21 juni 2010

Ik Twitter, Twitter je mee? Of heb jij ook Twitter-vrees net zoals ik?

Ik ben eindelijk om: ik Twitter en heb 3 Tweets op mijn naam staan. Tja, dat is nog niet zoveel zul je denken. Maar ja, ik moet er ook echt even in komen. Ik heb de stoute Tweetschoenen aangetrokken, doordat ik gemotiveerd raakte door Petra de Boevere, alias Het Slijterijmeisje. Zij heeft zo´n enthousiast verhaal verteld, dat ik bijna niet meer kon achterblijven. Zij is tenslotte ook degene die de Social Media Star Award 2009 heeft gewonnen. Haar motto is: 'Durf te delen' en daar sluit ik me helemaal bij aan. Wat is er mooier dan je ervaringen, je kennis en je contacten te delen met anderen. Of het nu gaat om jezelf of in de zakelijke wereld.
Dat is ook de reden dat ik dit blog ben begonnen. Ik zit vaak met een idee in mijn hoofd en wil dat het liefst delen. Ik vind dat fijn om dat laagdrempelig te doen via een blog, zodat iedere moeder er van kan profiteren. Ook vind ik het leuk om te horen van andere moeders hoe zij dingen doen, ervaren en weer delen.

Maar goed: ik had het over Twitter. Nu nog blijven Tweeten en dat valt soms niet mee. Zoals nu wil ik toch eerst bloggen, ik moet nog een interview voor Het Moederfront aanleveren en ik ben natuurlijk ook nog gewoon moeder, dus binnen een half uur moet ik al weer op het schoolplein staan. Dus die Tweets zullen even moeten wachten ...

Een andere drempel die ik heb is dat ik denk: wie zit er te wachten op die Tweet van mij? Ze zijn zo kort, dat is toch wel heel anders dan bloggen. Maar ja, dat zal nog wel Twitter-vrees zijn of ervaar jij dat zelf anders?
Ik ben heel benieuwd hoevaak en wat jullie Twitteren en hoe dat bevalt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in mamcoach blog