Voor moeders die de juiste balans zoeken

Voor moeders die de juiste balans zoeken
Voor moeders die de juiste balans zoeken | tussen werk en prive | tussen schuldgevoel en ontspanning | tussen energie en stress. Klik op het logo en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

e-Zine van MAMcoach Yura: MAMtips

Ontvang elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress. Lees de meest recente MAMtips 'Wat wil je echt? En hoe doe je dat...' en meld je meteen aan voor een gratis abonnement.

Labels

2016 in beweging aandacht adem ambitie anders doen automatische piloot balans belemmerende overtuigingen beren op de weg betekenis beweging bewustzijn blog burn-out coachen coaching controlfreak cursus doelen bereiken downshiften drijfveren druk durf te delen durven eCoach energie energiegevers energievreters eTraining event eye-opener flow Flow magazine focus frisse blik gedachten geluk gelukkig genieten gezin gezondheid goed doel goede voornemens goedgenoegmoeder grenzen haast hartstocht herfstdip herijkpunt hulp vragen in je eigen kracht inspiratie inspiratieboekje je hart volgen jezelf zijn keuzes maken kinderen kinderopvang kleine stapjes kwaliteiten lef lekker in je vel leven in het nu liefde loslaten Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Magic Adventures Mamfulness MAMtips manier van leren me-time meiden Metakids mijmertijd minder mindfulness moe moederdag moeders moeten multitasken MVO natuur netwerken onbevooroordeeld ondernemers onrust onthaasten ontspannen ontstressen onzekerheid opladen opvoeding out of the box parttime baan passie patronen perfectionisme piekeren Pink Ribbon pitstop Plan Nederland plezier positief denken positieve psychologie positiviteit prioriteiten prive reizen relatie rituelen rollen ruimte rust schuldgevoel solidariteit spitsuur sterke kanten stilte stress strippenkaart successen taboe talenten tijd voor jezelf time-out twijfels Twitter uit je comfort zone uit je hoofd uitdaging vakantie valkuilen veerkracht verandering vereenvoudigen verlies vertragen verwachtingen VIP dag vitaliteit vrijheid waarden wakker wandelcoaching wandelen wereldmoeders werk winactie workshop zelfsturing zelfvertrouwen

woensdag 11 mei 2016

Ik zet 2016 in beweging. Doe je mee? Deel 5: mei

Deze maand zet ik letterlijk in beweging en daarvoor wil ik jou ook uitnodigen. Je kunt gratis meedoen met een coachwandeling op 21 mei. Je leest er hier alles over

Als balans- en wandelcoach ben en breng ik elke dag in beweging. Buiten zijn in de natuur geeft coaching iets extra’s. Het naast elkaar lopen werkt heel prettig tijdens een gesprek. Dat herken je vast wel van de keren dat je met je partner of een vriendin in het bos wandelde. Je voelt je vrijer om te praten, omdat je elkaar niet rechtstreeks aan kijkt en de natuur heeft ook een rustgevende invloed op je. Vooral nu, in de maand mei: alles is fris groen, de vogels fluiten en de temperatuur is heerlijk. Doordat je in beweging bent en ontspant, komen ook je gedachten en ideeën los. De productie van stresshormonen nemen af en er wordt een feelgood stofje (endorfine) aangemaakt. Een ideale situatie om te overdenken en bespreken hoe het op dit moment gaat in jouw leven, wat je goed vindt werken en wat niet, wat je écht belangrijk vindt, wat je nodig hebt om meer rust in je hoofd te krijgen of in balans te komen en blijven, en welke nieuwe of andere keuzes je wilt maken.

'Absolute toegevoegde waarde: het buiten bezig zijn. Door te lopen en met de natuur te zijn, gaat het praten veel makkelijker. Ik kwam ook makkelijker de diepte in bij een onderwerp. Yura is zelf een werkende moeder, ze weet dus hoe het is om een gezin en baan, en jezelf en je vriendenkring draaiende te houden. De opdrachten zijn niet zweverig, erg praktisch toepasbaar'.
(Miranda)

'Yura is een rustige coach, heel betrokken, ze helpt je echt op weg om anders met dingen om te gaan. Ze steunt je, je kunt altijd bij haar terecht. En de manier van coachen tijdens een wandeling heb ik als heel prettig ervaren'.
(Susan)


Een helder hoofd en nieuwe ideeën
Tijdens het wandelen komt het denken meer in balans met het voelen, doordat de linker- en rechterhersenhelft gestimuleerd worden. De ratio en feiten van de linkerkant worden aangevuld met het gevoel en de creativiteit van de rechterkant. En zo wordt je hoofd helder en kun je makkelijker naar je hart luisteren. Er ontstaan nieuwe ideeën, oplossingen en keuzes tijdens het wandelen.

'De wandelsessies met Yura hebben mij geholpen de balans tussen het moederschap en alle andere rollen te herstellen. De combinatie van het wandelen in een mooie omgeving en de coaching van Yura is geweldig. Door een luisterend oor te bieden en de juiste (soms confronterende) vragen te stellen zet ze je aan tot denken en kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen'.
(Daphne)

‘Wandelend coachen concept van Yura is super! Wandelend kom je tot hele goede gesprekken. Yura is iemand die veel vertrouwen inboezemd, maar ook met veel kennis van zaken. Ze luistert goed naar je en werkt heel erg oplossings- en toepassingsgericht. Je wordt aangezet tot nadenken en kunt er in het dagelijks leven (werk en privé) meteen je voordeel mee doen. Je leert kritisch naar jezelf te kijken, maar ook om hier op een andere manier mee om te gaan of om er op een andere manier naar te kijken’.
(Iris)


Kom gratis kennismaking met coaching in beweging
Allemaal positieve redenen om in beweging te komen in de natuur, samen met een deskundige coach. Op zaterdag 21 mei kun je gratis kennismaken met wandelcoaching, in heel Nederland. Daarom wil ik je uitnodigen om je bij mij aan te melden voor een gratis individuele coachwandeling van 3 kwartier op landgoed Broekhuizen aan de rand van Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Dat kan tussen 10.00 – 16.00 uur. Kijk hier voor alle informatie en welke tijden nog open staan Ik ontmoet je graag om samen in beweging te komen!

Wil je op 21 mei in een andere plaats kennismaken met wandelcoaching, kijk dan op www.nationalewandelcoachdag.nl

Als je dit blog na 21 mei leest of niet kunt op 21 mei, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Dit is altijd gratis en vindt ook plaats in de natuur. Of als je dat prettiger vindt, via de telefoon of Skype. Mail me op info@mamcoaching.nl of bel naar 06-83554192.

In juni lees je deel 6 van ‘2016 in beweging’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in mamcoach blog

Powered By Blogger