Voor moeders die de juiste balans zoeken

Voor moeders die de juiste balans zoeken
Voor moeders die de juiste balans zoeken | tussen werk en prive | tussen schuldgevoel en ontspanning | tussen energie en stress. Klik op het logo en meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

e-Zine van MAMcoach Yura: MAMtips

Ontvang elke maand inspirerende en waardevolle tips in je mailbox voor een betere balans tussen werk & gezin, een ontspannen moeder zijn en minder schuldgevoel & stress. Lees de meest recente MAMtips 'Wat wil je echt? En hoe doe je dat...' en meld je meteen aan voor een gratis abonnement.

Labels

2016 in beweging aandacht adem ambitie anders doen automatische piloot balans belemmerende overtuigingen beren op de weg betekenis beweging bewustzijn blog burn-out coachen coaching controlfreak cursus doelen bereiken downshiften drijfveren druk durf te delen durven eCoach energie energiegevers energievreters eTraining event eye-opener flow Flow magazine focus frisse blik gedachten geluk gelukkig genieten gezin gezondheid goed doel goede voornemens goedgenoegmoeder grenzen haast hartstocht herfstdip herijkpunt hulp vragen in je eigen kracht inspiratie inspiratieboekje je hart volgen jezelf zijn keuzes maken kinderen kinderopvang kleine stapjes kwaliteiten lef lekker in je vel leven in het nu liefde loslaten Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Magic Adventures Mamfulness MAMtips manier van leren me-time meiden Metakids mijmertijd minder mindfulness moe moederdag moeders moeten multitasken MVO natuur netwerken onbevooroordeeld ondernemers onrust onthaasten ontspannen ontstressen onzekerheid opladen opvoeding out of the box parttime baan passie patronen perfectionisme piekeren Pink Ribbon pitstop Plan Nederland plezier positief denken positieve psychologie positiviteit prioriteiten prive reizen relatie rituelen rollen ruimte rust schuldgevoel solidariteit spitsuur sterke kanten stilte stress strippenkaart successen taboe talenten tijd voor jezelf time-out twijfels Twitter uit je comfort zone uit je hoofd uitdaging vakantie valkuilen veerkracht verandering vereenvoudigen verlies vertragen verwachtingen VIP dag vitaliteit vrijheid waarden wakker wandelcoaching wandelen wereldmoeders werk winactie workshop zelfsturing zelfvertrouwen

zondag 15 mei 2011

Vier de dag van het gezin!

Het is vandaag - 15 mei - voor de 4e keer de Internationale Dag van het Gezin. Aan de ene kant denk ik dan meteen: is dat nou nodig zo'n Dag van het gezin? Er zijn al zoveel van dit soort dagen. Het lijkt wel of er het hele jaar door bijzondere dagen moeten worden gecreeerd.

Samen beleven en ervaren is mooi!
Maar aan de andere kant kan ik me er toch ook wel in vinden! In de meivakantie heb ik weer kunnen voelen en ervaren hoe heerlijk het is om een gezin te hebben. Niet dat ik dit niet wist, maar af en toe is het goed om je dit weer eens te realiseren. Vooral in drukke tijden!
Het was heerlijk om met elkaar leuke activiteiten te ondernemen, om gezamenlijk dingen te beleven en te ervaren. Het zijn voor mij vooral die gedeelde ervaringen waarop je weer terug kan kijken, na zo'n vakantie of zelfs nog 1 jaar erna. Waar je energie en een warm gevoel van krijgt ...
Hoe vaak wij niet tegen elkaar zeggen: 'Weet je nog dat we helemaal verdwaald waren in die vakantie op Terschelling? En dat we elkaar zelfs kwijt waren op die wandeltoch? Dat was wel heel spannend!' of 'Weet je nog die keer dat we die bruinvissen zagen zwemmen in de Noordzee? Dat was echt gaaf!'. Dat soort dingen met elkaar delen is super. Je beleeft het keer op keer weer.

Geluk
Dan is het toch wel weer goed om je weer te realiseren hoeveel geluk je hebt met jouw gezin. Om je bewust te worden van hoe bijzonder die is, in welke samenstelling dan ook. Als je kijkt naar alle ellende in de wereld met oorlogen, overstromingen, aardbevingen e.d. waar hele gezinnen uit elkaar worden gerukt ...
Probeer er samen iets moois van te maken, in welke situatie je ook zit.
Geniet, ervaar en deel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in mamcoach blog

Powered By Blogger